Pe Dunăre, ca în Golful Guineea. „Pirații” români au jefuit o barjă care tranzita fluviul

Sursă foto: Poliția de Frontieră
Sursă foto: Poliția de Frontieră

În urma cercetărilor s-a descoperit faptul că mai mulți bărbați au rupt sigiliile unei nave de tip barjă care tranzita fluviul Dunărea.

Incidentul s-a petrecut în zona localității Rasova, județul Constanța. Se pare că „pirații” au reușit să fure cantități mari de cereale.

În urma perchezițiilor efectuate de autoritățile române, precizează un reportaj al postului de televiziune Antena 3, oamenii legii au găsit nu mai puțin de 12 tone de semințe de floarea soarelui, dar și o tonă și jumătate de motorină.

Polițiștii români au găsit inclusiv două ambarcațiuni, dar și alte bunuri de valoare.

Cerealele pe care aceștia au reușit să le fure din barja care tranzita Dunărea au fost recuperate de oamenii legii. Potrivit sursei citate, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%. 

Procuratura a deschis un dosar penal, doi bărbați fiind identificați. Unul dintre ei a fost reținut pentru 24 de ore iar mai apoi, la propunerea procurorilor, judecătorii au emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: Fregata Esbern Snare a fost atacată în Golful Guineei. Danezii au răspuns și au scufundat o ambarcațiune a piraților

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel