Patrick Shanahan, pentru funcția de secretar al Apărării în SUA. Trump va face nominalizarea

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Președintele Donald Trump îl va nominaliza pe Patrick Shanahan pentru funcția de secretar al Apărării.

CNN informează că Trump s-a fost convins că Shanahan poate conduce Departamentul Apărării după ce Jim Mattis și-a anunțat demisia.

 

Cine e Patrick Shanahan

 

Patrick Shanahan a fost adjunctul lui Mattis timp de doi ani și din ianuarie conduce ca interimar Departamentul Apărării. Mattis a demisionat după decizia lui Trump de a retrage trupele americane din Siria.

Patrick Shanahan are 56 de ani și o experiență vastă în industiria de apărare, el lucrând timp de peste 30 de ani la Boeing.

Casa Albă a anunțat prin purtătoarea de cuvânt Sarah Sanders că „Shanahan a dovedit pe parcursul ultimelor câteva luni că este mai mult decât calificat să conducă Departamentul Apărării. El va continua să facă o treabă excelentă".

Patrick Shanahan s-a declarat „onorat” de nominalizarea pe care o va face președintele Trump. Shanahan a mai precizat că în cazul în care va fi confirmat de Senat va continua implementarea „cu agresivitate a Strategiei Naționale de Apărare” a SUA, dar și modernizarea Forțelor Armate.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel