Parisul, sub asaltul 'Vestelor Galbene'. Imagini live din Franța

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Mii de oameni protestează în Paris împotriva Guvernului francez și a președintelui Macron.

Protestele se desfășoară în ciuda interdicției anunțate de Guvern de a se aduna peste 100 de persoane, măsuri luate pe fondul combaterii răspândirii coronavirusului, informează DC News. Preşedintele francez, Emmanuel Macron, a anunţat joi închiderea şcolilor şi le-a cerut oamenilor să păstreze distanţa unii față de alții. 

Manifestarea reprezintă a 70-a sâmbătă consecutivă în care 'Vestele Galbene' protestează împotriva creşterii taxelor și împotriva unor prevederi din cadrul Legea pensiilor din Hexagon.

Vineri, 13 martie, ministrul francez al Sănătății, Olivier Veran, a declarat că numărul deceselor legate de noul coronavirus a crescut cu 18 în ultimele 24 de ore, ajungând la un total de 79 de morți. În Franța s-au înregistrat 3.600 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel