Parada de Ziua Națională ar putea fi anulată

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Parada de 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naționale ar putea fi anulată. Autoritățile analizează evoluția pandemiei și în funcție de evoluția acesteia vor adopta deciziile necesare.

În momentul de față se discută atât la nivelul Ministerului Apărării Naționale cât și la nivelul CNSU (Comitetul Național pentru Situații de Urgență) și la Guvern mai multe scenarii: ori parada va avea loc fără public, pentru că în contextul pandemiei este dificil să fie impuse restricțiile de distanțare socială; ori parada se va ține dar fără accesul publicului. 

Decizia va fi anunțată în următoarea perioadă. 

Purtătorul de cuvânt al MApN, colonelul (r) Daniel Anghel a declarat la Realitatea Plus că: Variantele sunt luate în calcul și este foarte posibil și să nu avem o paradă de loc, să avem o paradă redusă, iar sărbătorirea să se facă în alt mod. Deocamdată nu s-a luat o decizie finală asupra modului în care vor avea loc manifestările de Ziua Națională, din Capitală sau din restul țării. Dacă lucrurile vor sta ca acum, foarte probabil activitățile vor fi reduse și vom încerca să sărbătorim altfel Ziua Național. 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel