Paradă 1 Decembrie. Ce s-a întâmplat cu avioanele F-16

Cristina Alexandrescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Aeronavele F-16 nu ar mai fi defilat la parada militară de 1 Decembrie deoarece pista de la Baza 86 Aeriană Borcea ar fi îngheţat.

Potrivit realitatea.net, avioanele de luptă F16 nu s-ar fi ridicat de la sol din cauza faptului că pista de decolare ar fi înghețat.

Parada militară de la Arcul de Triumf a început sâmbătă dimineață, la eveniment asistând mii de persoane. În tribuna oficială au fost preşedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, foştii preşedinţi Emil Constantinescu şi Traian Băsescu, miniştri, parlamentari, alţi oficiali.

La sosire, preşedintele Klaus Iohannis a fost primit cu onoruri militare, după care a fost interpretat imnul de stat. Apoi, preşedintele Iohannis a depus o coroană de flori la baza Arcului de Triumf. A urmat un moment de reculegere pentru eroii neamului.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel