Componente ale unui sistem rusesc Pantsir-S1 au ajuns pe o plajă din Bulgaria în mijlocul turiștilor (Foto)

Darius Muresan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un element al unei rachete Pantsir-S1 a fost descoperit pe litoralul bulgăresc între oraşele Pomorie şi Aheloi. Media bulgare sugerează că "era o componentă a sistemului instalat pe Insula Șerpilor”, scrie Agerpres care citează publicaţia bulgară SEGA.

Acceleratorul de la sistemul de rachete antiaeriene Pantsir-S1 a fost adus de mare pe plaja dintre oraşele Pomorie şi Aheloi din Bulgaria. Acest aspect a fost semnalat de turiștii aflați pe litoralul Mării Negre.

1. Foto: Ines... (accelerator-pnts_59799700.jpg)

Foto: Ines Zheleva @Facebook via OffNews.bg

Incidentul a avut loc joi seară. Comandantul forţelor navale, amiralul Kiril Mihailov, a comentat vineri incidentul şi a explicat că este "un demaror de rachete antiaeriene gol".

El a adăugat că acest element al rachetei nu mai prezintă niciun pericol.

Canalul de Telegram al trupelor de asalt ucrainene Sofa a sugerat că "era o rachetă a complexului, localizat pe Insula Șerpilor şi care a acţionat împotriva dronelor noastre".

În urmă cu doar o săptămână, forţele navale bulgare au anunţat că au descoperit rămăşiţe de muniţie în largul localităţii Kamen Briag.

Muniţiile nu sunt explozive, însă reprezintă un pericol pentru navigaţie, a anunţat atunci marina, adaugă SEGA

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel