O scenă desprinsă din filmele SF: Bombardierul stealth american B-2 zboară pe lângă un zgârie-nori (Video)

Bombardier B-2
Bombardier B-2

Pe rețelele de socializare a apărut un videoclip cu un bombardier stealth B-2 Spirit făcând o întoarcere rapidă peste Miami. Este o manevră foarte dinamică și dramatică pentru un avion atât de mare.

Videoclipul a fost filmat în timpul Miami Air And Sea Show, care a avut loc de-a lungul plajei în weekendul Memorial Day.

Evoluția aeronavei este printre primele apariții ale unui B-2, după o pauză de câteva luni, timp în car întreaga flotă de bombardiere a fost reținută la sol după prăbușirea B-2, din decembrie. Nimic în aviație nu seamănă cu marele bombardier stealth al lui Northrop în zbor, scrie The War Zone.

Înregistrarea se află mai jos:

Youtube video image

B-2-urile sunt deținute doar de armata SUA. La acest moment Forțele Aeriene ale SUA dispun de 18 aeronave B-2 funcționale ( care nu sunt în proces de reparații sau au suferit avarii majore). Acestea ar trebui să rămână operaționale până când vor fi înlocuite cu B-21 Raider,  proces care ar trebui să înceapă în 2025.

Forțele aeriene americane plănuiesc să retragă complet B-2 până în 2032.

Fiecare B-2 costă aproximativ un miliard de dolari. B-2 este singura aeronavă operațională, într-o configurație stealth, capabilă să transporte arme de capacitate mare. Anvergura aripilor este de aproximativ 52 de metri.

Citește și: SUA au prezentat oficial primului bombardier stealth B-21 Raider (VIDEO) | Moment istoric în industria aeronautică

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel