O femeie, pilot de elicoptere Chinook și-a arătat măiestria în Afganistan (Video)

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un pilot de elicoptere, membru al Royal Air Force, a atras laude pe internet după ce a apărut o filmare din timpul operațiunilor din Afganistan. Forțele speciale sunt debarcate în vârf de munte dintr-un elicopter Chinook, dar nu în rapel ci cu aeronava sprijinită de stânci. Piloții spun că una dintre cele mai grele manevre este zborul la punct fix mai ales în zone unde curenții sunt foarte puternici. 

Meseria de pilot de elicoptere nu este doar pentru bărbați. Acest lucru a fost dovedit conform informațiilor publicate într-o postare pe Twitter de o femeie, pilot de elicoptere Chinook din cadrul Royal Air Force.

 

Filmarea, deși este foarte veche, e încă foarte virală și atrage în continuare comentariile internauților care laudă măiestria de care a dat dovadă în timpul misiunilor din Afganistan când, din elicopterul pilotat de ea, sprijinit cu partea din spate de munte, au debarcat membrii forțelor speciale. Imaginile video au fost surprinse de lunetiștii aflați deja pe poziții.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel