O escadrilă F-15E Strike Eagle a fost desfășurată în Europa

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
F-15E Strike Eagle
F-15E Strike Eagle

US Air Force a anunțat că o escadrilă de avioane F-15E Strike Eagle a fost desfășurată în Europa la baza aeriană de la Spangdahlem din Germania.

Potrivit unei declarații, Forțele Aeriene ale SUA au desfășurat o escadrilă de F-15E Strike Eagles, împreună cu piloții, echipele de întreținere și echipamente asociate la Baza Aeriană de la Spangdahlem, Germania, pentru familiarizarea cu teatrele de operații și pentru antrenament împreună cu aliații din Europa.

Escadrila 336 Strike Eagles a fost dislocată de la baza aeriană Seymour Johnson din Carolina de Nord.

F-15E Strike Eagles sunt luptători multi-rol care pot duce lupte aeriene sau atacuri aer-sol. Capacitatea lor avansată de luptă și letalitatea i-au făcut să fie una dintre cele mai importante avioane de luptă de generația a patra.

Forțele aeriene americane din postura detașării europene demonstrează aliaților și partenerilor angajamentul continuu de a apăra interesele reciproce.

"Încorporăm în mod regulat forțe rotaționale care completează efectivele NATO și forțele americane din SUA pentru a descuraja amenințările Rusiei sau ale altor actori maligni și pentru a îmbunătăți interoperabilitatea cu aliații și partenerii noștri", au transmis, într-un comunicat US Air Force.

Vezi și: Forțele aeriene americane desfășoară în Turcia avioane de luptă F-15E Strike Eagle

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel