O echipa condusă de colonel medic Alexandru Keresztes a preluat conducerea spitalului din Focșani

Tudor Curtifan / 13 apr 2020 / 17:21
Sursă foto: MApN
Sursă foto: MApN

O echipă din Ministerul Apărării Naţionale, condusă de colonel medic Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar de Urgenţă "Regina Maria" din Braşov, a preluat, luni, managementul medical şi operaţional al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, informează MApN.

Din echipă mai fac parte şi personal civil contractual Bianca Andoni - director medical, locotenent-colonelul Andrei Ciprian Vulpe - ofiţer de logistică şi locotenent-colonelul Adrian Ceauşu - ofiţer de stat major.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat luni că a decis, împreună cu ministrul Apărării, ca managementul Spitalului Judeţean Focşani să fie asigurat de cadre militare medicale, pe perioada stării de urgenţă.

Tătaru a criticat faptul că managerul Spitalului Judeţean Focşani s-a autoizolat voluntar într-un hotel, după ce a fost confirmat cu COVID-19.

"Eu am avut o obiecţie din acest punct de vedere. Era un manager al unui spital în subordinea Ministerului Sănătăţii. Puteam eu ca ministru al Sănătăţii să fiu anunţat, (...) ca noi, ca şi minister, să putem gestiona această criză. Faptul că a plecat într-o locaţie care nu este unitate medicală este iar o problemă", a afirmat Nelu Tătaru. 

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy