O dronă strategică americană de tip RQ-4A Global Hawk a zburat aproape de Crimeea

S.I. Catalin |
Data publicării:

Conform datelor serviciului de monitorizare a traficului aerian PlaneRadar, o dronă strategică RQ-4 Global Hawk al Forțelor Aeriene ale SUA a efectuat un zbor de recunoaștere, lung de câteva ore, în apropiere de Crimeea şi Rusia, de-a lungul coastei Mării Negre din Crimeea și Rusia, potrivit Uawire.org.

La un moment dat, drona militară s-a apropiat de coastă Crimeei, la o distanță de 25 km sud de Sevastopol, unde, potrivit unor surse, unde sunt desfăşurate mai multe baterii ale sistemului rusesc de rachete S-400 rusești.

Potrivit datelor serviciului de monitorizare a traficului aerian PlaneRadar, drona a decolat de la baza aeriană Sigonella din Sicilia , Italia. A zburat de cinci ori la o distanță de 45-60 km în apropiere de coastă Crimeei și a ajuns la o altitudine de 16 mii de metri.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel