Numele României, din nou în 'afacerea Biden'. Un fost militar și partener al familiei Biden acuză afaceri cu China comunistă

Tony Bobulinski, fost partener de afaceri al familiei Biden, îl acuză pe fiul candidatului democrat că s-a folosit de numele de familie pentru a câştiga "milioane" în străinătate, cu asentimentul tatălui său, Joe Biden. Într-un interviu acordat presei din SUA, România a revenit din nou în centrul acestui scandal imens din America.

Tony Bobulinski, fost locotenent în marina militară și partener de afaceri pentru câteva luni cu Hunter Biden, în cadrul unui interviu la Fox News, a precizat că a fost și în țara noastră, împreună cu Hunter Biden și cu fratele lui Joe Biden.

„Am fost personal în București, România, cu Hunter Biden, Jim Biden, James Gilliar, Rob Walker”, a precizat Bobulinski, în cadrul interviului pentru Fox News. El a adăugat că familia Biden a încercat să facă afaceri și în Oman sau Luxemburg. 

Surprins de cele afirmate, moderatorul l-a întrebat de ce tocmai Oman, Luxemburg și România, state care nu par a fi un mediu propice pentru dezvoltarea afacerilor. „Deoarece au relații și beneficiază de numele Biden. Pot să organizeze întâlniri și să convingă oamenii să facă orice pentru a intra în grațiile vicepreședintelui SUA”, a afirmat Bobulinski.

Amintim că nu este prima dată când numele României este adus în scandalul „afacerii Biden”. În urmă cu aproximativ o săptămână, șeful cancelariei Casei Albe a declarat că vor exista dezvăluiri în ceea ce priveşte ceea ce el a numit „conexiunea românească” a afacerilor lui Hunter Biden în ţara noastră. 

 

Conexiuni ale afecerii Biden cu Partidul Comunist Chinez. Bobulinski: Știau exact ce fac

 

Bobulinski spune că l-a cunoscut personal pe Joe Biden în 2017 prin intermediul lui Hunter Biden și a unchiului acestuia Jim Biden, fratele lui Joe Biden.

Tony Bobulinski  spune că el trebuia să coordonaze o o societate mixtă ce urma să se formeze între compania familiei Biden și compania chineză de energie CEFC China Energy.

Tot în cadrul aceluiași interviu, Bobulinski a vorbit despre afacerile cu China și oameni apropiați Partidului Comunist Chinez. „Știau exact ce fac”, a precizat fostul partener de afaceri al lui Hunter Biden. „Erau oameni de afaceri chinezi care beneficiau de sprijinul financiar și politic al Partidului Comunist Chinez. Așa mi-au fost prezentate lucrurile”, a mai adăugat acesta. 

Bobulinski afirmă că a avut o discuție cu Jim Biden, fratele lui Joe Biden, actualul contracandidat al președintelui Trump și fostul vicepreședinte al lui Barack Obama, pe care l-a întrebat dacă nu e îngrijorat că „afacerile cu chinezii” vor ajunge în presă și vor fi o piatră de moară în cazul în care Joe Biden va dori să candideze la prezidențiale. Răspunsul fratelui lui Biden a fost: „Negare plauzibilă” (n.r. - justificare și tactică permanentă de a dezminți acuzele).

Totodată, Tony Bobulinski l-a contrazis pe Joe Biden care în dezbaterea cu președintele Donald Trump a afirmat că nu are nicio legătură cu afacerile fiului său. Potrivit fostului partener de afaceri al lui Hunter Biden, acesta din urmă se consulta permanent cu actualul candidat democrat în cursa pentru Casa Albă. Bobulinski spune că Joe Biden minte. Mai multe, celebrul personaj misterios „Big Guy” din e-mailurile lui Hunter Biden e chiar tatăl său, Joe Biden. Fostul partener de afaceri al familiei Biden consideră că Joe Biden e compromis.

Interviul lui Tony Bobulinski acordat Fox News:

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel