Nou director la STS

Eduard Pascu |
Data publicării:

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a aprobat numirea generalului-maior Ionel-Sorin Bălan în funcţia de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, în urma unei propuneri făcute de preşedintele Klaus Iohannis.

"În cadrul şedinţei de astăzi, preşedintele României a propus Consiliului Suprem de Apărare a Ţării numirea domnului general-maior Ionel-Sorin Bălan în funcţia de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. Propunerea a fost aprobată de către CSAT", informează Administraţia Prezidenţială prin intermediul unui comunicat.

Potrivit aceleiaşi surse, general-maior Ionel-Sorin Bălan şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, "parcurgând toate etapele evoluţiei profesionale şi militare".

În prezent, el deţine funcţia de prim-adjunct al directorului STS.

Funcția era vacantă de anul trecut când, fostul director generalul maior Ionel Sorinel Vasilca și-a înaintat demisia după scandalul Caracal. Vasilca se afla la conducerea STS din 2017.

Citește și: Forțele Speciale române se antrenează împotriva războiului hibrid

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel