Noi cazuri de marinari infectați cu Covid-19 pe portavionul USS Theodore Roosevelt

Eduard Pascu / 27 Martie 2020 / 11:54

Mai multe teste efectuate în rândul personalui de la bordul portavionului USS Theodore Roosevelt (CVN 71) au arătat că sunt infectate cu Covid-19, a anunțat US Navy, transmite Jane.

"Pe măsură ce testele continuă, au fost descoperite noi cazuri pozitive de Covid-19 la bordul USS Theodore Roosevelt", a declarat amiralul Michael Gilday, șeful operațiunilor navale. "Luăm această amenințare foarte în serios și lucrăm rapid pentru identificarea și izolarea cazurilor pozitive, prevenind în același timp răspândirea virusului la bordul navei. Nici un marinar nu a fost spitalizat", a mai spus amiralul.

Portavionul USS Theodore Roosevelt face parte din grupul de luptă Theodore Roosevelt Carrier Strike Group (TRCSG) care a plecat pe 17 ianuarie din San Diego pentru o desfășurare programată în zona Indo-Pacific. Alături de USS Theodore Roosevelt sunt navele: crucișătorul cu rachete ghidate clasa Ticonderoga USS Bunker Hill (CG 52) și distrugătoarele de rachete ghidate din clasa Arleigh Burke, USS Russell (DDG 59), USS Paul Hamilton (DDG 60), USS Pinckney (DDG 91), USS Kidd (DDG 100) și USS Rafael Peralta (DDG 115).

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy