Nicolae Nasta, întâlnire cu asociațiile de militari

Bogdan Cotiga |
Data publicării:

Secretarul de stat şi şef al Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieții personalului, Nicolae Nasta, s-a întâlnit joi, 27 octombrie, la sediul Ministerului Apărării Naționale, cu reprezentanți ai structurilor asociative ale personalului militar în rezervă și în retragere.

În cadrul discuțiilor au fost trecute în revistă teme de interes comun și proiectele pe care Ministerul Apărării Naționale intenționează să le promoveze în domeniul social în beneficiul personalului militar și civil, cu referire atât la cadrele în activitate, cât și la militarii în rezervă, retragere și veteranii de război, ale căror asociații vor fi consultate în continuare pe parcursul etapelor de elaborare a actelor normative.

Secretarul de stat Nicolae Nasta a apreciat întâlnirea de astăzi ca fiind benefică și constructivă pentru ambele părți și a dat asigurări cu privire la disponibilitatea instituției militare la consultări și dialog eficient pe teme de interes comun, pe baza unui calendar agreat în comun.

Plan de măsuri pentru 2019

În cadrul evenimentului s-a stabilit ca pe pentru anul 2019 să fie elaborat un plan de măsuri cu activitățile ce se vor organiza și desfășura de către Ministerul Apărării Naționale pentru îmbunătățirea cooperării cu structurile asociative ale personalului militar în activitate, rezervă, retragere, veterani de război, precum și cu cele care activează în domeniul cultului eroilor. Membrii structurilor asociative vor transmite propunerile lor în cursul lunii octombrie, urmând ca în luna noiembrie acestea să fie analizate și aprobate în cadrul întâlnirilor dintre aceștia și reprezentanții conducerii Ministerului Apărării Naționale.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel