Nicolae Ciucă, propunerea noului Guvern la Apărare. Premierul desemnat Cîțu a anunțat componența Executivului

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, sursă foto: Facebook Nicolae Ciucă
Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, sursă foto: Facebook Nicolae Ciucă

Biroul Executiv al PNL a aprobat, în unanimitate, lista şi programul de guvernare ale Cabinetului Cîţu. De precizat că singura modificare în componenţa noului Guvern este la Ministerul Finanţelor.

În aceste condiții, pe lista de miniştri propusă de premierul desemnat Florin Cîţu, la conducerea Ministerului Apărării se regăsește Nicolae Ciucă, cel care a condus ministerul și în cele aproximativ trei luni de guvernare ale Executivului Orban.

Totodată, potrivit Agerpres, premierul desemnat, Florin Cîţu, a anunţat că în cursul acestei zile vor fi depuse la Parlament lista Cabinetului şi programul de guvernare.

În cursul săptămânii viitoare vor începe negocierile cu formațiunile parlamentare pentru învestirea noului guvern, votul în Parlament urmând să aibă loc ulterior.

Amintim că pe data de 5 februarie Guvernul Orban a fost demis de Parlament în baza unei moțiuni de cenzură depusă de opoziție.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel