Nicolae Ciucă, la sosirea medicilor militari români: Un ajutor firesc acordat fraților de peste Prut

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, sursă foto: Facebook Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, sursă foto: Facebook Nicolae Ciucă

Ministrul Apărării Nicolae Ionel Ciucă a fost prezent, sâmbătă, la repatrierea Detașamentului medical ce vine din Republica Moldova, la finalul misiunii. „Un ajutor firesc acordat fraților de peste Prut”, a spus ministrul.

Ciucă a întâmpinat, sâmbătă, la Vama Albița, cadrele medicale care se întorc acasă, din misiunea pe care au avut-o în Republica Moldova.

„Am întâmpinat, astăzi (sâmbătă – n.r.), la Albița, personalul medical militar care s-a întors de la Chișinău, ca parte a echipei trimisă de România în sprijinul sistemului medical din Republica Moldova. A fost o misiune de suflet, o expresie concretă a solidarității, un ajutor firesc acordat fraților de peste Prut, în vremuri în care cu toții înfruntăm aceleași riscuri”, a spus Nicolae-Ionel Ciucă, ministrul Apărării Naționale, potrivit Mediafax.

La repatrierea detașamentului medical au participat și premierul Ludovic Orban, precum și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

42 de medici şi asistenţi români au plecat, la începutul lunii mai, în Republica Moldova pentru a-i ajuta pe colegii lor în lupta cu coronavirusul.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel