Nicolae Ciucă, la sosirea medicilor militari români: Un ajutor firesc acordat fraților de peste Prut

Tudor Curtifan / 16 mai 2020 / 17:40
Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, sursă foto: Facebook Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, sursă foto: Facebook Nicolae Ciucă

Ministrul Apărării Nicolae Ionel Ciucă a fost prezent, sâmbătă, la repatrierea Detașamentului medical ce vine din Republica Moldova, la finalul misiunii. „Un ajutor firesc acordat fraților de peste Prut”, a spus ministrul.

Ciucă a întâmpinat, sâmbătă, la Vama Albița, cadrele medicale care se întorc acasă, din misiunea pe care au avut-o în Republica Moldova.

„Am întâmpinat, astăzi (sâmbătă – n.r.), la Albița, personalul medical militar care s-a întors de la Chișinău, ca parte a echipei trimisă de România în sprijinul sistemului medical din Republica Moldova. A fost o misiune de suflet, o expresie concretă a solidarității, un ajutor firesc acordat fraților de peste Prut, în vremuri în care cu toții înfruntăm aceleași riscuri”, a spus Nicolae-Ionel Ciucă, ministrul Apărării Naționale, potrivit Mediafax.

La repatrierea detașamentului medical au participat și premierul Ludovic Orban, precum și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

42 de medici şi asistenţi români au plecat, la începutul lunii mai, în Republica Moldova pentru a-i ajuta pe colegii lor în lupta cu coronavirusul.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy