Nicolae Ciucă, la ceremonia de învestire a lui Mark Milley, noul șef al Statului Major al SUA

Tudor Curtifan / 01 oct 2019 / 16:34
Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă a participat la ceremonia de predare-primire a funcției de președinte al Comitetului Întrunit al Șefilor de State Majore.

În cadrul ceremoniei la care a participat Șeful Statului Major al României, generalul Joseph F. Dunford a predat funcția generalului Mark Milley.

„Am avut deosebita onoare de a participa la ceremonia de predare-primire a funcției de președinte al Comitetului Întrunit al Șefilor de State Majore, organizată în Washington, Statele Unite ale Americii, în cadrul căreia generalul Joseph F. Dunford, Jr. a predat funcția generalului Mark Milley, fostul șef al Statului Major al Forțelor Terestre ale SUA.

Mulțumesc generalului Joseph F. Dunford Jr. pentru sprijinul acordat Armatei României în procesul de transformare, modernizare și consolidare a capacității de apărare.

Generalului Mark Milley îi doresc mult succes în noua funcție și îl asigur că Armata României va depune toate eforturile necesare în vederea consolidării parteneriatului dintre armatele țărilor noastre și îndeplinirii angajamentelor asumate”, a transmis Nicolae Ciucă, pe pagina personală de Facebook.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy