Nicolae Ciucă, șeful Statului Major, vizită în Spania. Întrevedere cu Margarita Robles

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Șefului Statului Major al Apărării a efectuat o vizită în Regatul Spaniei.

Şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ionel Ciucă, a efectuat, în zilele de 11 şi 12 septembrie, o vizită oficială în Regatul Spaniei, la invitaţia omologului spaniol, generalul Fernando Alejandre.

Programul activităţii a debutat cu ceremonia de depunere a unei coroane de flori la Monumentul Eroilor în Piaţa Lealtad din Madrid, urmată de discuţii cu specialişti ai Statului Major al Apărării.

Întâlnirea generalului Ciucă cu omologul spaniol, generalul Fernando Alejandre, a reprezentat o nouă oportunitate pentru întărirea relaţiilor de cooperare între cele două armate, precum şi un bun prilej de a discuta despre situaţia mediului de securitate actual, şi, de asemenea, despre proiectele la nivel aliat.

Generalul Ciucă a fost primit de către ministrul apărării spaniol, Margarita Robles, şi a vizitat Comandamentul Operaţional Întrunit şi Comandamentul Întrunit pentru Apărare Cibernetică, din baza militară Retamares.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel