Nicolae Ciucă, discuții despre dezvoltarea cooperării în domeniul apărării între România și Japonia

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, şi ambasadorul Japoniei la Bucureşti, Hitoshi Noda au discutat despre dezvoltarea cooperării în domeniul apărării.

Ministrul apărării naționale a mulțumit ambasadorului japonez pentru interesul acordat MApN, în special în contextul situației de securitate tot mai complicată, potrivit unui comunicat emis de MApN către DefenseRomania.

Totodată, ministrul Ciucă a confirmat participarea unui reprezentant al Ministerului Apărării Naționale la primul dialog bilateral, care va avea loc la începutul lunii decembrie, la Tokio. Dialogul își propune să identifice domeniile de interes comun, care vor  constitui baza inițierii negocierii unui acord bilateral în domeniul apărării.

„Am apreciat de comun acord importanţa menţinerii unui nivel constant al dialogului politico-militar bilateral, având în vedere evoluțiile din mediul internațional de securitate”, a concluzionat ministrul Nicolae-Ionel Ciucă. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel