Navele Royal Netherlands Navy vor fi echipate cu tunul 127/64 LW-Vulcano

Eduard Pascu |
Data publicării:

Organizația Olandeză pentru Materiale de Apărare (DMO) a comandat tunuri de 127 mm pentru navele Royal Netherlands Navy, a anunțat Ministerul Apărării din Olanda, transmite Janes. 

Implementarea tunului 127/64 LW-Vulcano va fi executată de Thales Nederland în parteneriat cu Leonardo și se va face până în 2026, a mai anunțat Ministerul Apărării al Olandei. Ministerul a mai spus că sistemul de arme va fi folosit împotriva navelor de suprafață dar și a avioanelor.

Leonardo spune că ansamblul de arme 127/64 LW este complet automatizat fiind echipat cu patru sisteme de încărcare. Acesta poate folosi muniție standard calibru 127 mm precum și muniții ghidate, acestea din urmă cu o rază de acțiune de până la 100 km.

Sistemul de asistență pentru controlul focului este gestionat de sistemul de management a luptelor. Acesta analizează ținta, strabilește muniția optimă, oferă posibile soluții de tragere cât și traiectoria și cursul cel mai bun al navei care trebuie urmat pentru distrugerea țintei.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel