Nave rusești din cadrul Flotei Mării Negre se antrenează în Oceanul Indian

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Fregata Admiral Grigorovich. Credit foto: Ministerul Apărării din Rusia
Fregata Admiral Grigorovich. Credit foto: Ministerul Apărării din Rusia

Fregata „Admiral Grigorovici” și nava de salvare „Nikolai Muru”, ambele din cadrul Flotei Mării Negre, au ancorat în portul Colombo din Sry Lanka pentru refacerea stocurilor, informază Ministerul Apărării din Rusia.

"Fregata Flotei Mării Negre (BSF) "Admiral Grigorovici" și nava de salvare "Nikolai Muru", care îndeplinesc sarcinile sub pavilionul Federației Ruse în Oceanul Indian, au ajuns în portul Colombo - capitala Republicii Socialiste Democrate Sri Lanka pentru reînnoirea stocurilor necesare de resurse materiale", se arată în comunicatul Ministerului Apărării din Rusia.

"După aprovizionare, fregata „Admiral Grigorovici” și „Nikolai Muru” vor continua să îndeplinească misiunea în conformitate cu sarcina atribuită", se mai precizează în comunicat.

Aceeași sursă precizează că echipajele celor două nave au efectuat un exercițiu comun în Oceanul Indian. "Capacitățile tehnice ale ambilor reprezentanți ai Flotei Mării Negre le permit să își îndeplinească sarcinile în latitudinile sudice, iar echipajele să dobândească experiență de navigație în această regiune", a mai precizat Ministerul Apărării din Rusia.

Citeste și: Rusia vrea să își extindă bazele în Siria

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel