Nave din Flotila 64 a Iranului au plecat spre Golful Aden

Eduard Pascu |
Data publicării:
Fregata Alvand Iran
Fregata Alvand Iran

O fregată, Alvand, o navă pentru logistică de război Bandar Abbas și o navă de intelligence-combat au plecat de pe coasta de sud a Iranului, anunță agenția Tasnim.

Navele din cadrul Flotilei 64 au plecat imediat ce celelalte nave din cadrul Flotilei 63 s-au întors în port după o misiune de 100 de zile cu 15.000 de mile marine de marș. În ultimii ani, forțele navale ale Iranului și-au sporit prezența în apele internaționale pentru a asigura rutele navale și pentru a proteja navele comerciale și petrolierele de pirați.

În conformitate cu eforturile internaționale de combatere a pirateriei, Marina iraniană a efectuat, de asemenea, patrule anti-piraterie în Golful Aden pentru a proteja navele implicate în comerțul maritim, în special nave și petroliere deținute sau închiriate de Iran.

Vezi și: Iranienii spun că petrolierul reținut a fost implicat într-un incident naval

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel