Nava de desant USS Bonhomme Richard a luat foc la baza navală San Diego (Video)

Cristian Soare |
Data actualizării: | Data publicării:

Nava de desant amfibiu USS Bonhomme Richard (LHD-6) a US Navy, care se află ancorată într-unul dintre docurile bazei navale San Diego, este la această oră cuprinsă de flăcări.

În imaginile apărute pe platformele se socializare se poate observa cum un fum gros a cuprins întreaga navă, în timp ce mai multe echipaje de pompieri încercă să oprească incendiul.

Mass-media din Statele Unite precizează că mai mulţi militari, care se aflau la bordul navei, au fost răniți în urma incendiului.

Potrivit publicaţiei The Drive, un număr foarte mare de pompierii, aflaţi pe raza oraşului San Diego, au fost chemaţi pentru a ajuta la stingerea incendiilor. Sursa citată precizează că, potrivit primelor informaţii, incendiul - raportat la ora locală 8:30 - are loc sub putea navei şi chiar au putut fi auzite mai multe explozii, dar nu este clar ce a provocat acest incendiu. 

Potrivit The New York Times, USS Bonhomme Richard este o navă de desant amfibiu capabilă să transporte elicoptere. Nava a fost adusă la baza navală din San Diego unde în prezent se afla într-un program de mentenanţă şi mai multor lucrări de întreţinere planificate, a declarat Krishna Jackson, o purtătoare de cuvânt a Marinei Americane.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel