Naufragiu în Marea Neagră. Un vapor cu 13 membri la bord s-a scufundat în largul coastei Turciei

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Un vapor s-a scufundat luni, 7 ianuarie, în Marea Neagră, în apele teritoriale ale Turciei, la aproximativ 150 km de ţărm. Nava de tip cargo "Volgo Balt 214", sub pavilion panamez, avea la bord 13 membri ai echipajului, nouă ucraineni, doi ruşi şi doi azeri, potrivit ABC News.

„Șase persoane au decedat și alte șapte au fost salvate, după ce un vas înregistrat în Panama s-a scufundat pe în largul coastei din provincia Samsun, Turcia”, a afirmat Osman Kaymak, guvernatorul orașului menționat.


Cargobotul Volgo Balt 214, care naviga sub steag panamez, transporta cărbune și avea la bord 13 membri.

Acesta se îndrepta către Samsun, și venea din portul rus Azov. Anadolu, agenția publică de presă din Turcia, a anunțat că vasul s-a rupt în două în timp ce se scufunda.

Garda de coastă turcă susține că un avion, trei elicoptere și două bărci au fost implicate în misiunea de căutare și salvare, menționând că încă nu se cunosc cauzele incidentului.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel