NATO cere extinderea sprijinului militar pentru Ucraina

Eduard Pascu |
Data publicării:
Secretarul General al Alianţei Atlanticului de Nord, Jens Stoltenberg
Secretarul General al Alianţei Atlanticului de Nord, Jens Stoltenberg

NATO cere extinderea asistenței militare acordate Ucrainei, a anunțat secretarul general al organizatiei, Jens Stoltenberg, în cadrul unei conferințe de presă de la Bruxelles, transmite paginaderusia.

Potrivit acestuia, problema sprijinului acordat Ucrainei va fi luată în discuție în următoarele două zile în cadrul unei reuniuni a miniștrilor apărării. El a mai adăugat că membrii Consiliului NATO vor vizita Ucraina peste o săptămână. Experții vor vizita Odesa și Kiev pentru a evalua la fața locului starea armatei ucrainene.

Comentând cele mai recente acorduri între Rusia și Turcia cu privire la patrularea comună a frontierei siriano-turce, Stoltenberg a menționat că este prea devreme pentru a evalua ce se întâmplă. În același timp, secretarul general al NATO a menționat că dezvoltarea situației este încurajatoare, deoarece părțile depun eforturi pentru soluționarea politică a conflictului.

Vezi și: Secretarul general al NATO va vizita Ucraina. Prima oprire: Odesa

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel