Muntenegru: Sute de opozanţi pro-ruşi au purtat veste galbene

S.I. Catalin |
Data publicării:

Sute de opozanţi pro-ruşi din Muntenegru au purtat duminică veste galbene, devenit simbolul tulburărilor sociale în Franţa, în timpul unei manifestaţii împotriva unor procese lansate împotriva a doi dintre liderii lor, relatează AFP.

,,Vrem să facem ca în această ţară să fie mai bine ca în Franţa, unde ţara este îmbunătăţită prin acţiuni care împiedică decizii politice dăunătoare. De aceea purtăm veste de culoare galbenă", a spus Andrija Mandic, unul dintre liderii Frontului Democrat, o coaliţie de mai multe partide pro-ruse.

El a făcut referire la manifestările sociale care afectează Franţa de câteva săptămâni împotriva politicilor fiscale şi sociale ale preşedintelui Emmanuel Macron care sunt considerate abuzive.

Un deputat al opoziţiei sârbe a purtat deja o vestă galbenă în Parlament la începutul lunii decembrie pentru a protesta împotriva preţului la benzină în ţara sa.

Între 1.000 şi 2.000 de oameni s-au adunat la Podgorica pentru a protesta împotriva arestării lui Nebojsa Medojevic şi a mandatului de arestare emis împotriva lui Milan Knezevic, ambii fiind implicaţi în cazuri de corupţie.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel