Moscova dă asigurări că verificarea pentru luptă a trupelor nu are legătură cu tensiunile armeno-azere

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Ministerul Apărării de la Moscova
Sursă foto: Ministerul Apărării de la Moscova

Verificarea gradului de pregătire al trupelor ruse nu are legătură cu tensiunile armeno-azere, suţine Ministerului Apărării din Rusia.

Verificarea trupelor pentru pregătirea de luptă, execiţiu care a avut loc în Federaţia Rusă, nu este îndreptată împotriva altor țări, a declarat luni ministrul adjunct al Apărării din Rusia, Alexander Fomin. De asemenea, verificarea inopinată nu este legată de creșterea tensiunilor de la granița dintre Armenia şi Azerbaijan, a spus Fomin în cadrul unei întâlniri cu atașații militari străini de la Moscova, transmite Anadolu.

Vinerea trecută, ministrul apărării rus, Serghe Șoigu, a anunțat un control surpriză al trupelor pentru pregătirea în luptă, implicând trupele din sudul și vestul țării, a unor mari unități independente din Regiunea Militară Centru, a Trupelor de Desant Aerian, precum și Infanteriei Marine aparținând Flotei de Nord și Flotei din Oceanul Pacific.

Citește și: Vladimir Putin a ordonat executarea unei verificări inopinate fără precedent a trupelor

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel