Moscova: Atac armat în apropierea sediului FSB. Decese în rândul poliției

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:
FSB
FSB

Un schimb de focuri a avut loc joi seara, la Moscova, în apropierea sediului central al FSB, serviciile secrete ruse, transmit France Presse şi Reuters.

UPDATE: Conform unor surse citate de cotidianul Izvestia, atacul a început într-o sală de recepţie a Serviciului Federal de Securitate (FSB), după care atacatorul s-a refugiat într-o clădire din apropiere, unde a fost împuşcat mortal de agenţi ai serviciilor de securitate.

Președintele rus Vladimir Putin a fost informat despre atac.

-----------

Știrea inițială:

Mai multe videoclipuri care arată ofiţeri de poliţie înarmaţi care alergau lângă sediul FSB erau difuzate pe reţelele de socializare. Ziarul Izvestia, care citează o sursă neidentificată, a raportat decese în rândul poliţiei.

FSB a anunțat că mai mulți indivizi înarmaţi cu mitraliere Kalaşnikov sau Saiga au deschis focul în apropierea sediului FSB, în zona Bolşaia Lubianka din Moscova, potrivit Mediafax care citează presa rusă. Din primele informații se pare că cel puțin trei persoane și-au pierdut viața.

FSB mai precizează că un atacator a fost eliminat.

Atacul armat a fost precedat de o explozie, au declarat martori.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel