Momentul în care un Su-25 rusesc este doborât de ucraineni (Foto/Video). Imaginile, surprinse de pilotul rus care se catapultează din avion

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Pe rețelele de socializare a apărut un scurt material video cu momentul în care un avion rusesc de atac Su-25SM se prăbuşeşte, la scurt timp după ce a fost lovit de o rachete sol-aer trasă de militarii ucraineni. Până aici nimic surprinzător, doar că tot acest moment a fost surprins de camera video instalată pe casca pilotului avionului Su-25, care a reuşit să se catapulteze la tip după ce aeronava a intrat în picaj.

 

O înregistrare video cu momentul în care pilotul unui avion de atac Su-25 se catapultează a apărut pe ieri internet. Ulterior, au apărut mai multe informaţii despre acest incident, precizându-se ca evenimentele au avut loc undeva în Ucraina, în timpul verii.

Înregistrare video a fost publicată pentru prima dată pe 23 octombrie, pe reţeaua de mesagerie Telegram, de către Departamentul de Comunicare Strategică al Forțelor Armate Ucrainene, cu menţiunea ca evenimentul a avut loc în timpul verii

Înregistrarea video arată cum avionul de atac rusesc Su-25 zboară la joasă altitudine, apoi pilotul se catapultează și aterizează  în siguranţă pe un câmp. Un al doilea avion de atac survolează spaţiul aerian în zona în care avionul Su-25 s-a prăbuşit.

Pe filmare se poate auzi cum pilotul celui de-al doilea avion încearcă să stabilească legătura radio cu pilotul avionului doborât. Se poate auzi că pilotul avionului Su-25 confirmă că a reuşit să se catapulteze.

De asemenea, acest material video este intens discutat în mass-media ucraineană. Se pare că o rachetă sol-aer, trasă dintr-un sistem MANPADS a lovit avionul de atac rusesc Su-25SM cu numărul ,,09 roșu''.

Se presupune că racheta a lovit partea din spate a avionului, după care pilotul a pierdut controlul, deoarece aeronava a intrat repede în picaj.

Potrivit analiştilor militari ucraineni, care au analizat imaginile, pilotul a iniţiat manevra de catapultare de la o înălțime de aproximativ 200 de metri, ceea ce este destul de periculos.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel