Misiunea militarilor SUA la granița cu Mexic a fost prelungită

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Departamentul Apărării Statelor Unite a anunţat că prelungeşte până la 30 septembrie misiunea celor aproximativ 2350 de militari desfăşuraţi la frontiera cu Mexicul.

Secretarul interimar al apărării, Patrick Shanahan, a aprobat prelungirea ca urmare a cererii Departamentului pentru Securitate Internă, precizează un comunicat al Pentagonului. Soldaţii vor trece de la întărirea punctelor de trecere a frontierei la supravegherea şi detecţia mobilă şi la desfăşurarea de sârmă ghimpată între punctele de trecere. Forţele armate vor continua să acorde sprijin de aviaţie.

Desfăşurarea trupelor americane în ajutorul autorităţilor de control al frontierei, ordonată de preşedintele Donald Trump în octombrie anul trecut, era autorizată până la 30 ianuarie de fostul secretar al apărării, Jim Mattis.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel