Misiune umanitară a Forțelor Aeriene Române

Mihai Ciobanu |
Data actualizării: | Data publicării:

O aeronavă C-27J Spartan efectuează luni, 23 iulie, o misiune umanitară de urgență pe ruta Otopeni - Bruxelles, Belgia.

O aeronavă C-27J Spartan a Forțelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni de evacuare medicală, va efectua astăzi, 23 iulie, o misiune umanitară de urgență pe ruta Otopeni - Bruxelles, Belgia, pentru transferul celor doi mineri accidentați sâmbătă, 21 iulie, la Mina Pinoasa, județul Gorj.

Aeronava militară va decola de pe Baza 90 Transport Aerian în jurul orei 16.30.Pacienții vor fi asistați pe timpul zborului de către o echipă SMURD din cadrul Spitalului de Urgență Floreasca, formată din medici, asistenți și paramedici militari și vor fi duși la Centrul de Arși din cadrul Spitalului Charleroy Loverval din Bruxelles, Belgia.

Misiunea este executată la solicitarea Departamentului pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne.Aeronava este operată de către un echipaj format din căpitan-comandor Ianculescu Florin — comandant aeronavă, căpitan-comandor Mladin Cornel — pilot și maistru militar Preduca Gabriel.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel