Ministrul Romașcanu, noul președinte al Delegaţiei permanente a Parlamentului la Adunarea OSCE

Elena Badea |
Data publicării:
Romașcanu
Romașcanu

Ministrul Lucian Romașcanu a fost ales președinte la conducerea Delegaţiei permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE).

În cadrul plenului comun al Parlamentului de miercuri, 05.07.2018, cu 343 de voturi "pentru" dintr-un total de 348 a fost aprobată componența și conducerea Delegaţiei permanente a Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE).

”Am fost votat ca Președinte al Delegației, o misiune extrem de onorantă, mulțumesc conducerii pentru propunere și colegilor pentru încrederea acordată.

În contextul complicat al relațiilor externe din momentul actual, România trebuie să fie o prezență competentă și vizibilă pe scena internațională. Împreună cu colegii din delegație vom participa activ la implementarea misiunii OSCE propunându-ne, de asemenea, ca împreună cu Ministerul Afacerilor Externe să fim o voce auzită în structurile Organizației”, a spus ministrul Lucian Romașcanu.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel