Ministrul Fifor, dezvăluire în premieră: NATO, cerință în privința militarilor

Elena Badea |
Data publicării:
militari
militari

Ministrul Apărării Mihai Fifor a făcut un anunț important.

Mihai Fifor a declarat că Alianța Nord-Atlantică solicită țărilor membre să revizuiască efortul de participare în teatrele de operații. 

"România este unul dintre cele șase state care îndeplinesc integral condițiile impuse țărilor membre NATO. Vă fac o dezvăluire în premieră: NATO solicită țărilor membre să revizuiască efortul de participare în teatrele de operații. La momentul acesta, analizăm posibilitatea creșterii numărului de militari pentru anul 2019. Este o decizie care va fi luată în Parlament și în CSAT", a zis ministrul Mihai Fifor.

"Toate țintele pe care România și le-a asumat în fața NATO sunt în graficul de îndeplinire. Prin urmare, suntem în topul celor șase țări care îndeplinesc toate cerințele", a mai spus ministrul Apărării la Antena 3, în emisiunea lui Radu Tudor.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel