Ministrul Ciucă și șeful Biroului Securităţii Naţionale din Polonia despre colaborarea dintre cele două state

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, l-a primit, vineri, la sediul MApN, pe şeful Biroului Securităţii Naţionale din Republica Polonă, Pawel Soloch, cu ocazia vizitei de lucru a acestuia în România.

Potrivit unui comunicat MApN, cei doi oficiali au avut o discuţie punctuală cu privire la stadiul actual al cooperării bilaterale şi la perspectivele de dezvoltare a acesteia, în contextul bunelor relaţii existente între România şi Polonia, în cadrul oferit de Parteneriatul Strategic dintre cele două ţări. De asemenea, au fost discutate subiecte aflate pe agenda NATO şi UE, în vederea armonizării poziţiilor celor două ţări.

Întrevederea "a reprezentat o bună oportunitate pentru abordarea aspectelor privind consolidarea securităţii pe flancul estic al Alianţei, în contextul unui mediu de securitate din ce în ce mai instabil şi imprevizibil", arată MApN.

La activitate a participat şi secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale, Simona Cojocaru. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel