Ministrul Apărării Naţionale a semnat contractul de finanţare pentru restaurarea Cercului Militar Naţional

S.I. Catalin |
Data publicării:

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a semnat, joi, contractul de finanţare a proiectului de restaurare a Cercului Militar Naţional, a informat Biroul de presă al MApN, printr-un comunicat de presă transmis.

Valoarea totală a cererii de finanţare este de 13.645.726,91 lei, din care valoarea finanţării externe nerambursabile este de 10.671.038,45 lei şi valoarea cofinanţării cheltuielilor eligibile şi neeligibile este de 2.974.688,46 lei, precizează sursa citată.

Proiectul "Lucrări de intervenţie la faţada Cercului Militar Naţional - Cazarma 954" se va derula în perioada decembrie 2018 - decembrie 2021.

Potrivit MApN, proiectul îşi propune promovarea şi dezvoltarea patrimoniului cultural al României, prin conservarea, restaurarea şi protejarea Palatului Militar Naţional.

Lucrările vizate sunt înlocuirea tâmplăriei din lemn, restaurarea elementelor decorative de similipiatră şi metal, îmbunătăţirea iluminatului arhitectural exterior şi asigurarea protecţiei corespunzătoare anti-trăsnet.

Proiectul este implementat de Secretariatul general şi Direcţia domenii şi infrastructuri, precizează sursa citată.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel