Ministerul rus al Apărării a difuzat o înregistrare video cu supravieţuitori ai crucişătorului Moskva

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministerul apărării de la Moscova a dat publicităţii sâmbătă o înregistrare video care prezintă o întâlnire între şeful marinei ruse şi supravieţuitori ai crucişătorului Moskva care s-a scufundat în Marea Neagră, transmite AFP.

În înregistrarea video de 30 de secunde pot fi văzute câteva zeci de bărbaţi în uniforme de marinar aliniaţi în faţa şefului marinei, amiralul Nikolai Yevmenov.

"Comandantul şef al marinei, amiralul Nikolai Yevmenov, şi comandantul flotei Mării Negre s-au întâlnit cu echipajul crucişătorului Moskva la Sevastopol", în Crimeea, a informat ministerul rus într-un scurt comunicat de presă.

Amiralul Yevmenov "a informat echipajul crucişătorului că ofiţerii, aspiranţii şi marinarii vor continua să servească în marină", a adăugat el.

Acestea sunt primele imagini în care pot fi văzuţi presupuşi membri ai echipajului crucişătorului Moskva, scufundat joi.

Rusia susţine că această navă amiral a flotei ruse la Marea Neagră s-a scufundat în urma unui incendiu cauzat de explozia muniţiei aflate la bord. Ucraina susţine însă că a scufundat-o cu rachete.

Difuzarea înregistrării video a fost făcută într-un moment în care mulţi experţi şi internauţi îşi puneau întrebări despre soarta membrilor echipajului Moskva.

Autorităţile ruse au asigurat că echipajul crucişătorului a fost evacuat înainte de scufundare şi nu au raportat victime.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel