Mină marină descoperită de poliţiştii de frontieră pe plajă, în zona localităţii Sfântu Gheorghe

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în timpul unei misiuni, au descoperit pe plaja din zona localităţii Sfântu Gheorghe o mină marină, fiind declanşate procedurile specifice în astfel de cazuri.

"În data de 26.01.2023, o echipă de scafandri, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în timpul unei misiuni specifice defăşurate în zona localităţii Sfântu Gheorghe, au observat un obiect plutitor suspect, aproape de o plajă din zona localităţii Sfântu Gheorghe. Aceştia au procedat la monitorizarea cu atenţie a obiectului, ocazie cu care, în urma observării în detaliu, s-a constatat faptul că este o mină marină, aflată în derivă uşoara, la ţărm", se precizează pe site-ul Poliţiei de Frontieră.

Conform procedurilor specifice, poliţiştii de frontieră au instituit o zonă de siguranţă, şi asigură securitatea perimetrală, fiind informate autorităţile naţionale cu atribuţii în domeniu, activitatea fiind în desfăşurare, mai menţionează sursa citată. 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel