Militari repatriaţi din Afganistan, aproape de familiile lor

Recrutare - MApN
Recrutare - MApN

16 militari români care au participat în Afganistan la Modulul NATO de comunicaţii şi informatică dislocabil DCM "E" s-au reîntâlnit cu familiile lor.

"Am comunicat prin poze, pe Internet, videoconferinţe, am reuşit în fiecare zi. Vă daţi seama că doream aşa mult ca să-mi strâng copilul în braţe. (...) Întâlnirea a fost emoţionantă, îmi tremurau mâinile, nici nu ştiam cum s-o ţin în braţe, nu ştiam ce să fac", a povestit unul dintre militarii întorşi acasă despre întâlnirea cu soţia şi fetiţa lor născută de curând.

Ceremonia militară de primire a Detaşamentului din compunerea Modulului NATO de comunicaţii şi informatică dislocabil a început cu întâmpinarea militarilor de către comandantul Centrului 48 Comunicaţii şi Informatică Strategice, colonel Constantin Ciubotariu, şi de către locţiitorul şefului Statului Major al Apărării pentru Tehnologia Informaţiei, general-maior Valentin Becheru, după care a fost intonat Imnul naţional şi a fost ţinută o slujbă religioasă.

Militarii au participat la operaţia NATO "Resolute Support" în Afganistan în perioada ianuarie - iulie 2018

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel