Militari americani, meci de baseball la Constanța - FOTO

Ema Apostu |
Data actualizării: | Data publicării:
Militari americani, meci de baseball la Constanța - FOTO
Militari americani, meci de baseball la Constanța - FOTO

Militari americani de la baza Mihail Kogălniceanu au jucat, sâmbătă, 12 mai 2018, împotriva echipei naționale de baseball a României.

Militari americani de la Baza Mihail Kogălniceanu și echipa națională de baseball a României și-au disputat, la Constanța, pentru al doilea an consecutiv, trofeul Jackie Robinson la baseball. Anul trecut, echipa României a fost învingătoare cu 7 la 2.

Meciul celebrează 71 de ani de când, pe 15 aprilie 1947, legendarul Jackie Robinson, primul jucător de baseball de culoare, a intrat pe terenul Ebbets din Brooklyn, New York, spărgând barierele discriminării rasiale. Acesta a fost remarcat ca un jucător cu calităţi excepţionale și a activat în cadrul ligii americane de baseball, purtând numărul 42. Ulterior, acest număr a fost retras, în semn de respect.  

La eveniment au fost prezenți primarul Constanței, Decebal Făgădău, dar și ambasadorul SUA în România, Hans Klemm. De asemenea, prezent a fost și Hagi, managerul tehnic al campioanei en titre a României, FC Viitorul, care a acceptat să dea lovitura de începere a partidei. 

U.S. Embassy Bucharest, mesaj

Și de această dată, echipa de baseball a României a învins echipa soldaţilor americani staţionaţi la Baza Mihail Kogălniceanu. "A fost un meci frumos, am avut un public minunat şi ne-am bucurat de prezenţa legendei fotbalului Gheorghe Hagi, a Ministrului Tineretului şi Sportului Ioana Bran şi a primarului Constanţei Decebal Făgădău", s-a precizat pe pagina de Facebook U.S. Embassy Bucharest.

 

Sursa foto: Facebook / U.S. Embassy Bucharest

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel