Mike Pompeo, vizită în Coreea de Nord

Secretarul de Stat american, Mike Pompeo, intenţionează să călătorească în Coreea de Nord săptămâna viitoare, conform Financial Times, care face referire la patru persoane familiare cu situaţia.

Oficialii americani au declarat că Pompeo a anulat o întâlnire de pe 6 iulie cu omologul său indian pentru a zbura la Phenian. Aceasta ar fi prima sa vizită în Coreea de Nord de când Donald Trump s-a întâlnit cu Kim Jong-un pe 12 iunie.

Un oficial al Departamentului de Stat nu a confirmat informaţiile Financial Times pentru Reuters şi a declarat că nu există niciun plan de anunţat.

Miercuri, Pompeo a afirmat în faţa Congresului că este încrezător că Phenianul a înţeles dorinţa SUA privind o dezarmare nucleară completă.

Duminică, Pompeo a declarat pentru CNN că nu oferă un calendar al negocierilor pentru dezarmarea nucleară a Coreei de Nord.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel