MiG-urile 21 LanceR au zburat alături de avioane Eurofighter germane și engleze. România și Germania își dezvoltă relațiile în domeniul aerian

DefenseRomania Team |
Data publicării:

În cadrul ceremoniei desfășurate astăzi la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, generalul-locotenent Ingo Gerhartz și generalul-maior Viorel Pană, au semnat Declarația de intenție privind dezvoltarea relațiilor bilaterale în domeniul aerian.

Cu acest prilej, în prezența șefului Forţelor Aeriene Germane, general-locotenent Ingo Gerhartz, a locțiitorului pentru operații al șefului Forțelor Aeriene Regale Britanice, Mareşal al Aerului Gerry Mayhew și a șefului Forțelor Aeriene Române, general-maior Viorel Pană, s-a desfășurat o activitate demonstrativă privind modul de executare în comun a unei misiuni de Poliţie Aeriană Întărită.

La această activitate demonstrativă au participat aeronave aparţinând detaşamentului MiG-21 LanceR alături de aeronave Eurofighter Typhoon aparţinând Forţelor Aeriene Regale Britanice şi Forţelor Aeriene Germane, dislocate la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu.

Totodată, astăzi se împlinesc 60 de ani de la prima misiune de poliție aeriană în cadrul NATO.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel