Masterat de Cyber Security, în premieră, în România

Vlad Manolache |
Data publicării:

Cyber Security a devenit program de master în România.

 Cyber Security este numele unui program de master, în premieră în România, cu predare în limba engleză. Pregătirea specialiștilor în domeniul securității cibernetice are loc la Universitatea Transilvania din Brașov. Programul durează doi ani și este disponibil doar în forma de învățământ cu frecvență, în cadrul Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor.

Pentru anul universitar 2018-2019 vor fi scoase la concurs 25 de locuri dintre care 15 locuri fără taxă și 10 locuri cu taxă.

Perioada de înscriere este 5-8 septembrie 2018, iar selecția se va face pe baza unui interviu și a mediei de la examenul de licență.

Curricula a primit acordul și recomandările din partea Centrului Național Cyberint dar și al mai multor companii precum Bitdifender, CISCO, FireEye și Microsoft.

La acest proiect vor participa și speciliști în securitate cibernetică din România și din străinătate, conform transilvania365.ro

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel