Marina rusă s-a înarmat cu sistemul antirachetă Palma

Eduard Pascu |
Data publicării:

Compania rusă High Precision Systems, o filială a companiei Rostec, a finalizat livrările a 10 sisteme de rachete Palma anti-avioane (AAGM) către marina rusă și clienții străini, a declarat un reprezentant al companiei la International Show Maritime Defense 2019 IMDS 2019, la Sankt Petersburg, pe 10 iulie.

"Palma a fost certificată și testată cu 12 dintre cele mai noi clase de nave ruse cu deplasări cuprinse între 250 de tone și 5.400 de tone. În prezent sunt operate zece sisteme AAGM", a spus el, adăugând că livrările sisteme pentru navele rusești și navele străine au început în 2011.

Potrivit reprezentantului companiei holding, Palma lansează noi runde de calibrare redusă pentru penetrarea blindajului (APCR) de 30 mm cu penetrare W-Ni-Fe (Tungsten Nickel Fier). "O astfel de rundă APCR poate distruge focoasele rachetelor existente și avansate anti-navă", a spus el.

Palma poate fi furnizată într-o configurație staționară pentru a proteja instalațiile offshore, bazele navale și alte obiecte sensibile la țărm.

Vezi și: Israelul va produce 1000 de rachete Barak 8 pentru India

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel