Marina militară chineză va efectua exerciții de tragere în apele din apropierea insulelor Zhoushan

Eduard Pascu / 11 aug 2020 / 12:47

Armata Populară de Eliberare a Chinei (PLA) va efectua o serie de exerciții de tragere în apele din zona Insulelor Zhoushan, în perioada 16 - 17 august, conform anunțurilor către navigație publicate pe site-ul Administrației pentru Siguranța Maritimă (MSA) din Republica Populară Chineză (RPC) pe 6 august 2020.

Două exerciții militare de tragere vor avea loc lângă Zhoushan, un arhipelag situat la aproximativ 550 km la nord de Taiwan. Exercițiul se va întinde pe durata a trei zile și va începe marți, urmat de un exercițiu de două zile începând cu 16 august, potrivit unui anunț lansat de către Administrația pentru Siguranța Maritimă a Chinei.

Exercițiile se vor desfășura între 6 dimineața și ora 12.00, transmite navyrecognition.com

Atât China cât și Statele Unite au desfășurat exerciții militare în zonă. Armata de Eliberare a Poporului a condus o serie de antrenamente ale forțelor aeriene în apropierea Taiwanului, în timp ce US Navy desfășoară în mod regulat operațiuni în strâmtoarea Taiwan.

Taiwanul a încheiat luna trecută propriul exercițiu militar, pe care președintele Tsai Ing-wen l-a descris ca un semn al hotărârii insulei de a se apăra.

Citește și: Bombardiere chineze, exerciții în Marea Chinei de Sud. Beijingul transmite SUA că unificarea cu Taiwanul e inevitabilă

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy