Marina egipteană a desfășurat exerciții în Marea Mediterană și Marea Roșie cu nave militare din Grecia, SUA și Spania

Nicolae Iordan |
Data publicării:

Forțele Navale din Flota de Nord egipteană din Marea Mediterană au desfășurat un exercițiu naval cu marina militară elenă, cu participarea fregatei egiptene Alexandria și a fregatei grecești HS Kanaris.

Exercițiile efectuate de Forțele Navale egiptene și navele militare ale altor țări au ca scop îmbunătățirea capacităților de luptă ale unităților navale și ale echipajelor sale în sprijinirea securității maritime și a stabilității în regiune.

Forțele Navale din Flota de Sud egipteană din Marea Roșie au desfășurat exerciții navale cu marina militară a SUA, cu participarea fregatei egiptene Taba și a navei americane USS Okane, și cu marina spaniolă, cu participarea fregatei egiptene Al-Zafer și a fregatei spaniole ESPS Victoria.

Exercițiile au avut în vedere punerea în aplicare a unui set de activități de luptă navală menite să consolideze măsurile de securitate maritimă în teatrele de operații din Marea Mediterană și Marea Roșie, pentru a evalua amenințările de la suprafață și aeriene, precum și pentru instruirea în menținerea securității maritime și a gestionării amenințărilor la adresa libertăți de  navigare și a fluxului comercial global.

 

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel