Marea Britanie a încheiat modernizarea elicopterelor Agusta Westland Merlin HC3/3A

Eduard Pascu |
Data publicării:

Marea Britanie a modernizat ultimul dintre elicopterele de transport și de asalt ale Agusta Westland Merlin HC3/3A, destinate utilizării litorale de către Royal Navy și Royal Marines, transmite Jane.

Comandantul Escadrilei Aero Navale 845 al Royal Navy, Bob Bond, a declarat că ultimul elicopter HC3A a plecat de la Leonardo Helicopters din Yeovilton, sudul Angliei.
Bob Bond a declarat că „un număr mic" de elicoptere HC3 au rămas să fie modernizate înainte ca toate cele 25 de elicoptere să se afle la standardul final Commando Merlin HC4/4A.

Elicopterele Merlin au fost transferate din Royal Air Force (RAF) la RN Commando Helicopter Force (CHF) în iulie 2015, fiind livrate într-o configurație de bază HC3/3A „land". Șapte dintre acestea au fost apoi modificate în configurația interimară iHC3.

Această configurație iHC3 include echiparea elicopterelor cu un sistem care permite pliarea elicilor rotorului principal, un troliu și noi sisteme de ancorare pentru acostare pe puntea vaselor de luptă.

 Vezi și: Airbus a încheiat noi contracte pentru elicoptere. Germania devine cel mai mare operator de H145 din lume

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel