Marea Britanie a creat două baze de intervenție pentru elicopterele militare în lupta cu Covid-19

Eduard Pascu / 30 Martie 2020 / 15:44

Regatul Unit a creat două centre din care elicopterele militare vor putea oferi asistență autorităților civile pe toată întinderea țării în timpul pandemiei cauzată de coronavirus, transmite Janes.

Bazele sunt la Kinloss în Scoția și Benson din Anglia. Acestea vor găzdui elicoptere Boeing Chinook echipate cu troliu, elicoptere Westland-Aerospatiale SA 330E Puma HC2 și elicoptere AgustaWestland Lynx Wildcat și vor executa orice solicitare de asistență de la Serviciile Naționale de Sănătate, în nordul și în sudul țării.

"Începând cu 28 martie trei elicoptere RAF Puma vor fi staționate la Baza Kinloss din Moray. Acestea vor fi sprijinite de un elicopter Chinook și de un Wildcat, pentru a răspunde oricărei solicitări de asistență din partea serviciilor medicale în toată Scoția și nordul Angliei. O a doua bază din Benson va acoperi sudul Angliei. Elicopterele Chinook și Wildcat, care în mod normal au sediul la RAF Odiham și Royal Naval Air Station Yeovilton, vor susține sudul țării", a transmis Ministerul Apărării.

În timp ce aceste centre de intervenție pentru elicoptere au fost create special pentru a sprijini transporturile medicale în Scoția și restul Marii Britanii, ele vor fi, de asemenea, disponibile pentru asistență generală, precum mutarea echipamentelor și a personalului în Marea Britanie.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy