MApN se implică în criza sanitară. Ministerul pune la dispoziția SABIF cinci ambulanțe de tip B cu șofer

Tudor Curtifan / 11 oct 2021 / 20:57
Sursă foto: MApN
Sursă foto: MApN

MApN a anunțat că pune la dispoziția Serviciului de Ambulanță București-Ilfov (SABIF) cinci ambulanțe de tip B, cu șofer.

„Începând de marți, 12 octombrie, Ministerul Apărării Naționale va pune la dispoziția Serviciului de Ambulanță București-Ilfov (SABIF) cinci ambulanțe de tip B, cu șofer.

Ambulanțele, deservite de personalul SABIF, vor fi folosite în activități specifice de testare a cetățenilor și sunt puse la dispoziție de Direcția Medicală a MApN (două) și de Statul Major al Forțelor Terestre (trei)”, se arată într-un scrut comunicat al MApN, emis către DefenseRomaina.

 

România, în plină criză pandemică

 

Anunțul MApN vine în contextul în care România se află în plină criză pandemică. În intervalul 4-11 octombrie 2021, în România s-au înregistrat 91.669 cazuri noi de infecţie cu noul coronavirus, în creştere faţă de săptămâna anterioară (74.358). În acest interval, s-au înregistrat noi recorduri zilnice de la începutul epidemiei în ţara noastră.

Astfel, recordul absolut de infectări la 24 de ore, s-a raportat la data de 5 octombrie, când au fost înregistrate 15.037 de cazuri. În aceeaşi perioadă, s-a înregistrat şi un nou record de decese, la data de 8 octombrie (385). La nivel mondial, numărul cazurilor şi cel al deceselor au fost în uşoară scădere faţă de intervalul anterior, 27 septembrie - 4 octombrie 2021

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy