MApN se implică în criza sanitară. Ministerul pune la dispoziția SABIF cinci ambulanțe de tip B cu șofer

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Sursă foto: MApN
Sursă foto: MApN

MApN a anunțat că pune la dispoziția Serviciului de Ambulanță București-Ilfov (SABIF) cinci ambulanțe de tip B, cu șofer.

„Începând de marți, 12 octombrie, Ministerul Apărării Naționale va pune la dispoziția Serviciului de Ambulanță București-Ilfov (SABIF) cinci ambulanțe de tip B, cu șofer.

Ambulanțele, deservite de personalul SABIF, vor fi folosite în activități specifice de testare a cetățenilor și sunt puse la dispoziție de Direcția Medicală a MApN (două) și de Statul Major al Forțelor Terestre (trei)”, se arată într-un scrut comunicat al MApN, emis către DefenseRomaina.

 

România, în plină criză pandemică

 

Anunțul MApN vine în contextul în care România se află în plină criză pandemică. În intervalul 4-11 octombrie 2021, în România s-au înregistrat 91.669 cazuri noi de infecţie cu noul coronavirus, în creştere faţă de săptămâna anterioară (74.358). În acest interval, s-au înregistrat noi recorduri zilnice de la începutul epidemiei în ţara noastră.

Astfel, recordul absolut de infectări la 24 de ore, s-a raportat la data de 5 octombrie, când au fost înregistrate 15.037 de cazuri. În aceeaşi perioadă, s-a înregistrat şi un nou record de decese, la data de 8 octombrie (385). La nivel mondial, numărul cazurilor şi cel al deceselor au fost în uşoară scădere faţă de intervalul anterior, 27 septembrie - 4 octombrie 2021

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel