MApN: Moș Crăciun, rezervist cu peste 1.700 de ani de activitate. Ordin pentru revenirea în Forțele Speciale

Tudor Curtifan |
Data publicării:

MApN a anunțat în spiritul sărbătorilor că Moș Crăciun, un rezervist cu peste 1.700 de ani de activitate, a primit ordin pentru revenirea în activitate în cadrul Forțelor pentru Operații Speciale.

„Ministerul Apărării Naționale a emis astăzi ordin pentru revenirea în activitate a Moșului de la Forțele pentru Operații Speciale pentru o perioadă determinată de 24 de ore.

Moș Crăciun, cunoscut și sub aliasul „Moșul”, este un rezervist, cu peste 1.700 de ani de activitate. Are nenumărate specializări si este recunoscut pentru viteza cu care călătorește și cu care își îndeplinește misiunea în fiecare an fără greșeală”, transmite MApN, în spiritul sărbătorilor de iarnă, pe pagina de Facebook.

„Anul acesta deplasarea se va executa cu mijlocul de transport zburător, preferat al Moșului, ce a fost îmbunătățit cu opt generatoare alimentate cu morcovi, cu putere mare.

Rudolph este, de asemenea, autorizat să participe la misiune. Cu toate acestea, el trebuie să-și finalizeze cu succes mai întâi pregătirea si să treacă în faza II. Până acum a eșuat de trei ori din cauza unei afecțiuni medicale legate de nasul său.

Mult succes în această misiune! Nu uitați să-i asteptați cu cantităti mari de ciocolată fierbinte și fursecuri”, încheie mesajul MApN.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel